Nieuws - meest recent

Op maandag 1 februari 2021 zijn de renovatiewerken van start gegaan. Het einde van de werkzaamheden is voorzien in augustus 2022. Tijdens deze periode is er enige hinder in de omgeving rond de werf. We doen er uiteraard alles aan om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Je kan je parkeerbeurt in het stadscentrum nu ook betalen via de parkeerapp 4411. Voorlopig geldt dit alleen voor parkeren op straat. Later volgen de ondergrondse parkings. Het is een extra service, want betalen aan de automaten en met de (eigen) parkeerapp InTouch blijft ook mogelijk.

Mobiel parkeren met app 4411

Sinds maandag 5 september 2016 zijn de reservaties voor o.a. parkeerabonnementen in het stadscentrum gestart. Voor de ondergrondse parking Het Pand zijn de 100 beschikbare plaatsen reeds gereserveerd.

Wie zich nog aanmeldt voor een plaats op deze parking komt op een wachtlijst terecht. Een alternatief hiervoor is de ondergrondse parking Zuiderpromenade. Deze parking ligt op slechts twee minuten wandelen van het centrum.

Inschrijven kan via het e-loket of in de stadswinkel.

parking Pand

Vanaf 3 oktober 2016 gaat het nieuwe parkeerbeleid in Waregem in. Dit brengt toch wel wat wijzigingen met zich mee voor iedereen die woont in Waregem, werkt in Waregem of een bezoekje brengt. Daarom lanceren we deze website waarop je alles steeds kan raadplegen: de verschillende zones, wat met bewonerskaarten, hoe zit dat juist met de ondergrondse parkings, waar kan ik gratis parkeren, kom ik beter met de fiets (jazeker!), enzovoort.

parkeerbeleid campagnebeeld