Parkeer app

Om te betalen voor je parkingsplaats, kan je ook gebruik maken van de INTOUCH-app of de 4411-app.

Logo InTouch parkeerapp
INTOUCH

Via een prepaid-systeem kan je geld in de app opladen. Als je budget bijna op is, geeft de app een melding. Je kan de app ook met je kredietkaart opladen. Betalen met de app kan ook in de ondergrondse parkings.
Als je via de app betaalt, betaal je per minuut Ook de gratis parkeertijd (30 minuten in de groene zone, 1 uur in de ondergrondse parkings) wordt hier verrekend.

 

Mobiel parkeren met app 4411
4411

Met 4411 betaal je door een SMS te versturen of via de app een parkeersessie te starten en stoppen. Daarom staat er op elke parkeerautomaat langs de straat een unieke parkeercode die je kan ingeven op je toestel. Betalen met de app kan voorlopig nog NIET in de ondergrondse parkings.
Als je via de app betaalt, betaal je per minuut. Ook de gratis parkeertijd (30 minuten in de groene zone) wordt hier verrekend. Je kan kiezen tussen automatische betaling via telefoonfactuur, manuele overschrijving of domiciliëring.
De app werkt niet alleen in Waregem, maar ook in bijna 70 andere steden/gemeenten in België: Kortrijk, Gent, Roeselare, Oostende …

Gemeenteplein 2
8790
Waregem
056 62 13 95
Toon alle